pc

MMMMMMMMMMM

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ CHAT ΤΟΥ RadioSkyfox.com ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ !

Β

ΓΙΑ ΤΗΝ WEBTV 
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Loading...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ RESTART
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ...
 

Φ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

12 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΗΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ...

Η ελευθερία είναι επιλογή αυτής της φανταστικής γυναίκας και όχι επειδή έχει μπει στη μαύρη λίστα από τον μισό πληθυσμό.
Αγοράζει τα δικά της λουλούδια και διακοσμεί η ίδια την ψυχή της: δεν έχει ανάγκη κανένα σύντροφο γι’αυτό.
Δεν ανησυχεί για την οικογενειακή της κατάσταση επειδή νιώθει γεμάτη με τον εαυτό της, με τη ζωή της, τις επιλογές, τα όνειρα και το σκοπό της.
Είναι επίσης πιθανότατα περικυκλωμένη από μνηστήρες επειδή η
αυτοπεποίθηση, είναι σέξι.
Υπάρχουν πράγματα που πρέπει πρώτα να καταλάβεις αν είσαι ένας από αυτούς που ελπίζουν ότι θα την κερδίσουν.

Πρόσφατα ράγισαν την καρδιά της
Αυτό σημαίνει ότι θα είναι έξτρα προσεκτική, εύθραυστη, ευαίσθητη και επιφυλακτική.
Δεν ψάχνει κάποιον να φροντίσει
Τα άπλυτα σου, το φαγητό σου και οι βόλτες σου δεν είναι ευθύνη της. Χρειάζεται να καταλάβεις το ρόλο σου ως εραστή καθώς εκείνη έχει το ρόλο της συντρόφου: όχι της μητέρας, της υπηρέτριας ή του ψυχιάτρου.
Ξέρει τι θέλει
Σε μία συγκεκριμένη ηλικία όλοι γνωρίζουμε πώς μας αρέσει ο καφές μας, πώς προτιμάμε τη μπριζόλα μας και πως θέλουμε τους άνδρες (ή τις γυναίκες μας). Αυτή η συνειδητοποίηση έχει αποκτηθεί σκληρά και κατά κάποιο τρόπο είναι απελευθερωτική. Η γυναίκα στην οποία αναφερόμαστε, σέβεται τις αναποδιές και τις μελανιές που οδήγησαν σε αυτή τη γνώση.
Είναι και λιοντάρι και πριγκίπισσα
Μήπως τη βλέπεις να κάθεται και να περιμένει να σωθεί; Μετά βίας. Η γυναίκα αυτή είναι ένα λιοντάρι εκεί έξω που παίρνει την ευθύνη και κάνει τα πράγματα με το δικό της τρόπο στον κόσμο. Εκτιμά ωστόσο την ανδρεία και τη γενναιότητα, γι’ αυτό και θα σου φερθεί ευγενικά.
Ψάχνει για σύντροφο όχι για δεκανίκι (αν ψάχνει καθόλου)
Της αρέσει η έμπνευση, το να υπάρχει ένας οπαδός στη γωνιά της και ένας πολύπλοκος – προκλητικός σύντροφος, αλλά δεν τον χρειάζεται. Δεν υπάρχει τίποτα που να τη συναρπάζει σε μία σχέση εξάρτησης. Είναι ολοκληρωμένη και επιβεβαιώνει τον εαυτό της μέσα από τον εαυτό της. Σέξι, δεν είναι;
Εκτιμά την ελευθερία του να μπορεί να φτιάξει τοστ στις δύο το βράδυ – γυμνή.
Το να ζεις μόνος έχει τα θέλγητρά του: ελευθερία. Εκείνη αυτό το γνωρίζει και το απολαμβάνει. Το να ζητάς την άδεια, πιστέψτε μας, δεν είναι καθόλου ελκυστικό.
Περιμένει να έχετε τη δική σας ζωή επειδή εκείνη σίγουρα έχει τη δική της.
Γνωρίζει ότι ένα άτομο δεν μπορεί να κάνει ένα άλλο να αισθανθεί ολοκληρωμένο. Οι σχέσεις υπάρχουν για να εμπλουτίζουν τις ζωές και για να μοιράζεται ο ένας με τον άλλον, οπότε το να έχετε τους δικούς σας φίλους και χόμπι της δίνει μια μεγάλη αίσθηση ανακούφισης.
Τα πηγαίνει πολύ καλά και σόλο
Της αρέσει να μιλά σε ξένους, να εξερευνεί καινούργια πράγματα, να δοκιμάζει νέο φαγητό να ταξιδεύει. Αυτά την κάνουν να αισθάνεται συνδεδεμένη και περιπετειώδης. Η αυτοεκτίμηση, η αυτοπεποίθησή της και η αντανάκλαση του εαυτού της είναι όλα υψηλά και ακριβή. Όχι ότι είναι τέλεια, αλλά είναι πολύ κοντά στην τελειότητα και διασκεδάζει απολαμβάνοντας όλα αυτά που μπορεί.
Σκοτώνει μόνη της τις αράχνες
Αξίζει μετάλλιο ανδρείας γι’ αυτό. Υπάρχουν πολυμήχανοι άνδρες που είναι εκεί γύρω για να επιδιορθώνουν ζημιές και προβλήματα, όμως εκείνη δεν τους χρειάζεται γιατί είναι η ίδια της πολυμήχανη. Από το να επιδιορθώνει το αυτοκίνητό της μέχρι το να εξολοθρεύει αράχνες, το έχει.
Ζει και αγαπά ολοκληρωτικά
Δε συμβιβάζεται με λιγότερα σε μία ρομαντική σχέση. Αυτό σημαίνει πως διαθέτει κουράγιο, θάρρος και δυνατή θέληση. Αγαπά ωστόσο την οικογένειά της. τους φίλους και τους προηγούμενους συντρόφους της. Δίνει σε όλους όσους αγαπά και γνωρίζει πως απλά και μόνο επειδή μια σχέση λαμβάνει τέλος, δεν σημαίνει πως πρέπει να τελειώσει με εχθρότητες.
Το απολαμβάνει
Μπορεί να μην είναι προσκολλημένη πάνω σας ή να έχει περάσει στο σοβαρό στάδιο της σχέσης, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα απολαμβάνει τον χρόνο που διαρκούν τα ραντεβού σας.
Είναι ευθύτατη και δεν θα αλλάξει για σένα.
Εκείνα τα πράγματα που κάναμε στο σχολείο: το κουτσομπολιό, τα ανειλικρινή κομπλιμέντα, τις δραματικές πλοκές για να τραβήξουμε την προσοχή; Δεν είναι στο ρεπερτόριο της. Δεν έχουν για αυτήν κανένα νόημα και γνωρίζει πως δεν κάνουν καλό σε κανέναν. Αυτό δεν σημαίνει πως την αφήνουν αδιάφορη όταν συμβαίνουν γύρω της, απλώς επιλέγει να σέβεται τον εαυτό της και τους άλλους.
Μετάφραση/Επιμέλεια : Σοφία Ισμήνη

PC3

c

@

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ? ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !