pc

MMMMMMMMMMM

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ CHAT ΤΟΥ RadioSkyfox.com ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ !

Β

ΓΙΑ ΤΗΝ WEBTV 
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Loading...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ RESTART
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ...
 

Φ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΟΤΑΝ Η ΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ.... (VIDEO)

Οι δύο πρωταγωνίστριες δεν μοιράστηκαν ποτέ το ίδιο κινηματογραφικό πλατό, ωστόσο η σχέση τους από την αρχή της γνωριμίας τους ήταν ισχυρή..


Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη... Δύο φίλες, δύο ισχυρές γυναίκες που σημάδεψαν με το ταλέντο και τη γοητεία τους τον ελληνικό κινηματογράφο και έγραψαν ιστορία στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας. 



Οι δυο τους δεν μοιράστηκαν ποτέ το ίδιο κινηματογραφικό πλατό ωστόσο η σχέση τους από την αρχή της γνωριμίας τους ήταν ισχυρή. Η Ζωή Λάσκαρη σε μια από τις συνεντεύξεις της, είχε μιλήσει για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είχαμε κουβεντιάσει να κάνουμε μαζί με την Αλίκη τη “Μαρία Στιούαρτ” του Σίλερ, αλλά δεν προχώρησε η ιδέα. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη. Την αγαπώ πάντα! Τη θαύμαζα πολύ και της το έδειχνα. Ήταν πολύ ισχυρή η φιλία μας, αγαπιόμασταν πραγματικά», ανέφερε η ηθοποιός.

Το 1992 η Αλίκη Βουγιουκλάκη γύρισε εννέα δημοσιογραφικές εκπομπές για την τηλεόραση του Αnt1 Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών που μίλησαν στην εκπομπή της ήταν και η Ζωή Λάσκαρη.

PC3

c

@

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ? ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !