pc

MMMMMMMMMMM

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ CHAT ΤΟΥ RadioSkyfox.com ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ !

Β

ΓΙΑ ΤΗΝ WEBTV 
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Loading...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ RESTART
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ...
 

Φ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Έφυγε μία σπουδαία φωνη της R&B διεθνούς σκηνής, η κόρη του Νατ Κίνγκ Κόουλ, Νάταλι Κόουλ [...]

Έφυγε μία σπουδαία φωνη της R&B διεθνούς σκηνής, η κόρη του Νατ Κίνγκ Κόουλ, Νάταλι Κόουλ, σήμερα 1.1.16 στα 65 της χρόνια.

Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε στο Twitter ο αιδεσιμότατος Jesse Jackson,
γνωστός ακτιβιστής που μάχεται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Η Natalie Cole ήταν αγαπημένη αδελφή και άνθρωπος ουσίας. Ας αναπαυθεί η ψυχή της» έγραψε σε ανάρτησή του την Πρωτοχρονιά.

Η σπουδαία τραγουδίστρια αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας και πέθανε σε ένα νοσοκομείο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ.com. Ως αίτιο θανάτου τα ΜΜΕ των ΗΠΑ αναφέρουν την καρδιακή ανεπάρκεια ως επακόλουθο επιπλοκών από μεταμόσχευση νεφρού και ηπατίτιδα C, η οποία είχε διαγνωσθεί το 2008.

Σε μήνυμά της η οικογένεια αναφέρει: «Η Νάταλι έδωσε θαρραλέα μάχη, πεθαίνοντας όπως έζησε. Με αξιοπρέπεια, δύναμη και τιμή. Αγαπημένη μας μητέρα και αδελφή μας θα μας λείψει πολύ και θα μας μείνεις αξέχαστη στις καρδιές μας για πάντα».

Η Νάταλι Κόουλ, άφησε πίσω της σπουδαίες επιτυχίες όπως τα «This Will Be» και «Unforgettable». Τις τελευταίες ημέρες η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της, συμπεριλαμβανομένης αυτής σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Disney Hall.

Δείτε την πρώτη μεγάλη της επιτυχία απο το 1991, ένα «εικονικό» ντουέτο με τον εκλιπόντα πατέρα της.








PC3

c

@

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ? ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !