Υλικά (για 1 μερίδα)
40 γρ. σουσάμι
2 αυγά
80 γρ. κίτρινο τυρί λάιτ
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα 2 αυγά με αλάτι και πιπέρι ..
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά
σοτάρουμε το σουσάμι μέχρι να αρχίσει να παίρνει ξανθό χρώμα.
Όχι περισσότερο γιατί θα καεί...
Προσθέτουμε τα δύο αυγά σε όλη την επιφάνεια του
σουσαμιού και κλείνουμε με καπάκι...
Μόλις ψηθεί το αυγά βάζουμε τριμμένο τυρί light στη μισή επιφάνεια...
Διπλώνουμε την ομελέτα και σερβίρουμε..